13.6.2012

Valkoista


Valkoinen on niin raikasta, kesään sopivaa! Miehen mielipide korvakoruista: "liian isot helmet, ihankuin jotkut karkit" eli ei tullut kehuja, ei.Varsinkin mulle värirajoitteiselle kuitenkin kiva lisä korurasiaan ja olen lisäksi oppinut tykkäämään näyttävimmistä ja isommista korviksista. Hopeiset renkaat on n.12 mm, joten akaattihelmet on aika isot, n. 10-11 mm. Rannekorussa on marmorihelmiä, Swarovskin helmiä ja hopeaa. Korvakoruihin sopiva kaulakorukin on tekeillä, siitä kuva myöhemmin.

Oikein hyvää loppuviikkoa, onneksi huomenna on jo torstai!











12 kommenttia:

  1. Heippahei, olisin liittynyt lukijaksi, mutten löytänyt että mistä :D Bimbo vissiin taas.. Noh, mutta kuitenkin, asiaan ! Tuo rannekoru on todella kaunis, ja siihen nuo hieman isohkot akaatit passaa kyllä niinkö nakutettu :) Kauniit isot lumipallerot !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Katri ja kiitos! En ole lukijoita laittanut tuohon sivuun, mutta voithan seurata päivityksiä, lisäämällä blogiluetteloosi tuon mun osoitteen. Ihania koruja sinullakin!

      Poista
  2. Kauniit korut! Korvakorut on ihanat; mulla on viime päivät killunu korvissa n. 15-milliset ametistipisarat (prasioliitti) :-D Kesä on kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mags, oi sen kokoiset onkin näyttävät ja upeat!

      Poista
  3. Aivan ihana setti, ja mitäs miehen mielipiteestä, ei hän niitä pidä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eila! Ihan samaa mieltä, ne nyt ei muutenkaan koruista perusta!

      Poista
  4. Kaunis settihän siittä tuli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanja, joo mitä me miesten mielipiteistä:)

      Poista
  5. Kaunis. Kyllä se mieskin tottuu vähän isompiin helmiin. Suomalaiset ovat arkoja kokeilemaan erilaista ja näyttävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita:) Topttui tai ei, niin pidän! Joo, ennen olenkin pitänyt aika pieniä, mutta kesällä saa vähän olla näyttävämpää:)

      Poista
    2. Anonyymi24.6.12

      Näyttävät ovat, kun näet mun Italiasta tuomat hopeapallot, jotka helisevät ja ovat kuin kuusenkoristeet mut siellä naiset pitivät ja olivat heillä tyylikkäitä,no olen itsekin pitänyt juhlissa. Nippeli

      Poista
  6. Kiitos KatMan, näin on, kesällä saa keikkua korvissa:)

    VastaaPoista