11.8.2010

Pitkä piinaJensPind-ketju, jota Piinaketjuksi sanotaan. Ainakin minulle ensimmäisen Piinaketjun teko pari vuotta sitten oli jos ei nyt ihan piinaa, niin vaikeaa, mutta nyt se kyllä sujuu. Oli opeteltava itse kantapään kautta, kun en onnistunut pääsemään hopeakursseille.

Pidän ketjuista ja sellaisista koruista, joissa on paljon hopeaa tai ketjua mukana. Ketjuja on mukava punoa, ainoa miinus on hopean hinta nykyisellään. Ketju on 67 cm pituinen ja lukoton. Riipuksena Swarovskin Cosmic-rengas, ihana väri Vitrail Light.

Piinasta kaukana oli muuten tämän päivän aamu! Olipas hienoa heti aamusta mennä jalkahoitoon ja sen jälkeen kasvohoitoon:) Varpaankynnet on lakattu aika samansävyisellä kuin korun rengas. Kuvaa en sandaalien ruhjomista varpaista kuitenkaan ilkeä laittaa, tosin Laura sai ihmeitä aikaan! Sekä kasvot että jalat on ihanan pehmeät:)

8 kommenttia:

 1. Oi! Jens Pind on yksinäänkin kaunista, mutta hienosti antaa tuo cosmic-rengas ilmettä ketjulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mags-muru! Seuraavaksi kuvittelin esitteleväni ekan vesivaluriipuksen, mutta onnistuin sulattaan vähän tohoakin ennenkuin sain hopean sulamaan osin, voi p***a:(

  VastaaPoista
 3. Kyllä se vesivalu-jutskakin joskus onnistuu, usko pois; en olekaan vielä sitä kokeillut, kun oon aatellut ettei pikkutoho jaksa... Niitä jämälankoja kyllä ois pilvin pimein!

  VastaaPoista
 4. Komia on :) mulla on vielä piina selätettävänä... lenkit olis vielä veivin päällä... kukahan sahais...

  Vesivalua :) mitäs sä temusit... kaikki salat julki vaan ;D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tanja kamu! Vesivaluyritys meni aivan....tohon pään osallistuin vähän sulattamaan, täytyy ostaa vähän parempi ja kalliimpi, jos sit onnistuis. Eka valu"riipus" oli tosiaan naurettava, pikku kökkö jossa 2 pienempää kökköä päällä, kyllä kuule nauroin!Ei muuta kun alat sahailla ja selätät piinan:)

  VastaaPoista
 6. Kuvia kuvia ;) anna palaa... mullakin on blogissa esillä vallan persiilleen mennyt yritys... mut kato hei, miten me muuten opittais :)

  VastaaPoista
 7. No on upea! Mulla tahtoo olla kärsivällisyys pikassa näiden kanssa. Pitäis varmasti venyttää pinnaa :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Rilla:) Illat kun pimenee, niin hiljalleen alat vaan punoa!

  VastaaPoista