12.12.2010

Lusikka kauniiseen käteen


tai kauniiseen ja kauniiseen....vihdoin löysin vanhan ja koviakokeneen, tummuneen HOPEAlusikan, alpakkaa kyllä löytyi ja oikein ärsytti, kun niitäkin moni sanoi hopealusikaksi, murrr! Wikipedia sanoo alpakasta eli uushopeasta näin: se on metalliseos, joka koostuu kuparista, nikkelistä ja usein myös sinkistä ja uushopeaksi sitä sanotaan, koska se NÄYTTÄÄ hopealta, nih! Helpotti:) Hopea on tosi kallista nyt, mutta siitäkin huolimatta: ensimmäinen lusikkariipukseni, ja sitä on hapotettu, hiottu ja kiillotettu ja nyt on aika nätti. Kiiltävä iso makeanvedenhelmi lusikan suojassa.

4 kommenttia:

 1. Söpöläinen :) lusikkakorut ovat kyllä aina yhtä ihania... joskos lusikoiden löytäminen tosiaan haastavaa. Mä oon saanut jo jonninmoisen kokoelman kerättyä, pitäs taas perehtyä niitten tekemiseen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos taas Tanja:) Sullahan niitä onkin, tosi ihania, mistä löydät lusikoita?

  VastaaPoista
 3. Tosi söpönen :-D Kauniisti työstetty!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi21.4.12

  Hei, minulla on toispuoleinen "ongelma" eli mulla on korujen tekemiseen sopivia lusikoita ym aterimia, ihan oikeeta hopeeta ja myös kullattuja oikeeta hopeeta, halusin myydä ne korunteon materiaaliksi, mut kuka ostais? Ei tarttis saada kun 1eur/gramma niin myyn. Lusikat on valkattu justiin sillä silmällä että on semmonen tyylikäs koristelu (tavalliset menee sulatukseen) esim. Ruusuaiheiset lusikat, että luulis olevan eirtyisesti koruntekoon sopivia. Myyn vaikka vaan pelkät korstellut osat (tongeilla varsi nips poikki) kunhan vaan saa sen 1eur/gramma! Meiliä voi laittaa silverstone.900 (at) gmail.com

  VastaaPoista