12.6.2011

Sinisävyisiä koruja ei ole juuri tullutkaan tehtyä. Ostin tuon kauniin lasiriipuksen sinisenä, mutta kappas vaan, nurja puoli olikin enemmän silmääni miellyttävä, siniturkoosia ja hiukan violetteja häivähdyksiä, ja niihin väreihin löytyi turkoosinsinistä akaattia ja violetteja lasihelmiä. Pituus on rinnan päälle,  n. 55 cm. Hopeaketjun pätkiä, akaattia ja lasihelmiä, iso hopearengas on juotettu ja taottu. Edellisen lahjakorun saaja, pikkutyttö, piti korustaan kovin ja ihmetteli, miten kivistä voidaan tehdä helmiä:) No hän sai vähän valistusta, ja tulevat siskonsa kanssa koruilemaan, kunhan olemme kuulemma ensin käyneet H&M:ssä vaateostoksilla;) Pikkutytöt ovat kyllä suloisia prinsessoja. Itselläni kun on kaksi poikaa, on tyttöjen kanssa vaihteeksi kiva tehdä kaikkia tyttömäisiä juttuja:)

7 kommenttia:

 1. Vahvat siniset onkin yllättävän vaikeita yhdisteltäviä, jos ei ole juuri samoja helmiä tullut hankkineeksi! Hyvin löysitkin akaatit ja lasihelmet sävysävyyn :-D

  Joo, pienten neitosten kanssa on niin kiva väkertää milloin mitäkin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mags:) Tosiaan vahvat ja tummat siniset on aikas vaikeita värejä, vaikkakin kauniita.

  VastaaPoista
 3. Jeesstas! No mutta onkinkorea sininen ja tuo riipus on kyllä niin upea kuin olla ja voi! Tuo on oikea sinisen ystävän unelmakoru :)

  VastaaPoista
 4. Upeaa sinistä, ihan kokonaisuus.

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos kamut!

  VastaaPoista
 6. Sininen on vaikea väri minulle koruilussa. Sinä olet onnistunut mainiosti. Upea koru.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Katri, samoin on mulla sinisen kanssa, vaikeaa.

  VastaaPoista