3.2.2015

Pyöränketjua

Hei!


Mulla riittää ihania naisia työkavereina. Nämä korvikset menevät yhdelle niistä, pyöränketjunpaloja, hopeaa ja lasihelmet. Miten joku voikaan olla niin energinen ja urheilullinen kuin hän on, pyöräilee ja hiihtää, leipoo mahtavia kakkuja ja on ihan huippukiva! Voi kun itsellänikin olisi niin paljon virtaa.
Nyt on lääkäri vihdoin tilattu, niin jospa saan jotain apua kipeisiin käsiin, fysikaalista ehkä, hartiajumista kivut varmaan johtuvat. Hiihto olisi hyvää liikuntaa mullekin, ehkäisisi varmaan hartiavaivoja, viimeksi olen hiihtänyt pakollisia kouluhiihtoja joskus vuonna kuokka ja kirves.


Voikaa hyvin!7 kommenttia:

 1. Vautsivauvau! Makeet<3
  Toivottavasti apu tulee lääkäriltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila, saajakin tykkäsi kovasti!

   Poista
 2. 'Makeet' oli meikäläisenkin eka huokaus!
  Ja voi kun kivut sais käsistä pois, olisi se mahtavaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mags! Toivotaan, puseron pukeminenkin tekee kipeää, toivotaan että vika löytyy ja saan apua.

   Poista
 3. Hienot! Noissa on asennetta :) minulla tuntuu että vasta aloittamastani pilateksesta on ollut jo hyötyä niska-hartiaseudun jumeihin. Monta päivää tunnin jälkeen olo yläselän alueella on ihan erilainen. Tosin voihan ne jumit olla "vähän" eri luokkaa sinulla kun kerran kädetkin kipeytyy! :( Ajattelen että äkkiseltään hiihto voisi tuntua liian rankalta kipeillä hartioilla tehtäväksi, suosittelen kokeilemaan pilatesta, joogaa tai muuta lempeämpää lajia jos vain yhtään kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! Pilatestä tai joogaa en olekaan koskaan kokeillut, täytyy testata, ei ne ainakaan pahitteeksi olisi. Hyvä, että sulla on auttanut! Näyttöpäätetyöstä suurelta osin ehkä johtuu. Toivotaan, että vika ja hoito löytyy.

   Poista